Zumba - Core

Kl. 11.30 gick jag in på ett Zumba - Core plats, relativt pigg måste jag tillstå.
Vår lilla terrorist var hemma med mig, Ozzy vår terrier, och häpet vaknade jag så sent som runt 09.20. Inte sant!! Han hade låtit mig sova så länge. Detta odjur som i vanliga fall åker med Ronny till jobbet redan 05.30.
Kl. 12.30 staplade jag ut från Zumba - Core. Högröd i ansiktet, med svetten drypande nästan ramlade jag ner från trapporna på gymmet.
Hua, vad ansträngande när man inte rört sig på så länge. Nu vill det till att fortsätt, det är det som är det svåraste,,att fortsätta. Det är bara att bita tag o härda ut den träningsvärk som jag vet kommer som ett brev på posten.

Hem, in i duschen och samtalet kom, det som jag väntade. Min uppdragsgivare ringde, han förstod att jag redan hade hört att xxx hade avlidit och han nämnde att han ändå ville ringa. Därefter fortsatte han med att upplysa mig om att jag nu inte hade uppdraget kvar och att jag hade 2 veckors "uppsägningstid".

Inget förslag om samtal med hjälp om att härbärgera, inget utom ett kort samtal där jag blev upplyst om att jag ska skriva ner en timrapport.

Jag vet ju att det fungerar så här, att de flesta arbetsgivare, organisationer och företag har stora brister när det gäller sin personalpolitik men ändå. Varje gång blir jag lika tagen, lika frustrerad över hur det fungerar i vårt samhälle. Inte konstigt att vi har alla dessa stressrelaterade problem.

Detta ger ännu mer motivation att arbeta med våra organisationer, att försöka införa den insikt om att de "mjuka" värdena är otroligt viktiga för att personalen ska må bra, vara friska, motiverade etc.Vårt monster, stilla för en gång skull.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0